Daruzás

„Emeljük a tétet”

Speciális építési tevékenység, vagy speciális helyszín esetén csak a daru jöhet számításba. Egy-egy eszköz, gép, illetve az építőanyag (be)emelése különös gondosságot és odafigyelést igényel. Felkészült szakembereink felelősségteljesen és gondosan készítik elő és végzik el az emelési munkát, szem előtt tartva az emelt gép/áru akár több tíz milliós értéket és a környezet épségét.

Miért olyan különleges a daruzás?

A daruzás alaposságot és precizitást igénylő munka. A feladat elvállalása előtt minden esetben felkeressük a helyszínt, megvizsgáljuk azt, hogy milyen lehetőségek vannak a daru biztonságos kitalpalására és milyen előkészületekkel lehet a daruzást biztonságosan elvégezni. Pontosan leegyeztetjük a szükséges emelési teherbírást, az emelési magasságot és az emelési távolságot. Ezen paraméterek ismeretében felelősen döntünk, hogy a daru alkalmas-e vagy sem a feladat elvégzésére.

Szolgáltatási területünk

A földmunka, generál kivitelezés, szállítás és daruzás szolgáltatási területünk elsősorban:

  • Budapest
  • Pest megye
  • Fejér megye
  • Veszprém megye
  • Komárom-Esztergom megye
  • Zala megye
  • Somogy megye
  • Győr-Moson-Sopron megye

Nagyobb projektek esetében Magyarország teljes területén állunk megrendelőink rendelkezésére.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Daruzás

Speciális építési tevékenység, vagy speciális helyszín esetén csak a daru jöhet számításba egy feladat elvégzésére. Ezekkel az eszközökkel állunk rendelkezésre:

PPM 280 TT 20 t daru

Besorolás: terepes daru
Gémhossz: 75 m
Teherbírás: 25 t
Darabszám: 2db

Miért érdemes bennünket választania?

Sokéves tapasztalatunk és szakmai felkészültségünk a biztosíték a megrendelők számára, hogy körültekintően és nyíltan vállalunk el egy feladatot. Nem félünk őszinték lenni, ha gépparkunk paraméterei és/vagy a körülmények miatt nem mi leszünk a megfelelő partner.

Szolgáltatás árak

Daruzás kezelővel

15 000 Ft/óra*
+ 1500 Ft/ km kiszállási díj + Áfa
Ajánlatot kérek
* Áraink tájékoztató jellegűek és nem tartalmazzák az áfát és a kiszállási díjat