Alaptevékenységünk az építőipari generálkivitelezés, földmunkák, csatornázás, kőműves és szakipari munkák. Olyan földmunkákat is el tudunk vállalni, amelyek szűk helyen, kifejezetten precíz munkavégzést kívánnak.

Köszönhetően megrendelőink bizalmának, már az első években megindult vállalkozásunk növekedése. Igényes és precíz munkánk révén váltunk ismertté. Fejlődésünk elsősorban a hozzáértő és felkészült szakembergárdánknak, valamint jól felszerelt eszköz- és gépparkunknak köszönhető.

Jól képzett szakembereink képesek ellátni a legkomplexebb műszaki feladatokat is. A határidők pontos betartása, a minőségi anyagok beépítése, kreatív feladatmegoldások és ötletek jellemzik munkánkat. Az építkezések generálkivitelezésben állandó alvállalkozói csapattal állunk megbízóink rendelkezésére, akik a gépészeti, légtechnikai és asztalosipari munkálatokban vesznek részt.

Ezen kívül folyamatosan fejlesztjük gépparkunkat, teherszállításra, tehermozgatásra és földmunkára alkalmas gépekkel rendelkezünk. Törekszünk, arra, hogy az építkezésekhez szükséges anyagok munkaterületekre való kijuttatását, illetve a dolgozók szállítását saját járműveinkkel végezzük.

Megbízóink egyedi igényeinek és kívánságainak maximálisan igyekszünk megfelelni a projekt átadása után is. Munkánkra garanciát vállalunk, a felmerülő problémákat időben orvosoljuk, a javítási kérelmeknek gyorsan eleget teszünk.

Filozófiánk alapköveit képezi a minőség, megbízhatóság és a precíz munkavégzés, melyet ellenőrzött és bevizsgált környezetbarát anyagok felhasználásával, jól szervezett, pontos háttérmunkát végzünk, megrendelőink legnagyobb megelégedésére.

Árainkra a korrektség, az átláthatóság a jellemző. Azon dolgozunk, hogy megrendelőink a munka befejeztével megelégedetten nyugtázzák, hogy kiváló ár-érték arányú eredménnyel szolgáltunk.

Legfrissebb munkáink

Összes munka megtekintése
Dolgozzunk együtt egy
közös projekten!