2021

Balatongyörök

Gépi földmunka

Az ingatlan tulajdonosa megvett egy festői környezetben elhelyezkedő, dombon lévő mintegy 100 méter keskeny bejárón megközelíthető nyeles telket egy öreg házzal. Az eredeti tervek szerint a házra felújítás várt volna.


Mint gyorsan kiderült, a ház nagyon rossz állapota miatt a felújítás értelmetlen. A ház elbontása és egy új ház építése a megoldás. 

Már a projekt kezdetekor azzal számoltunk, hogy a házhoz tartozó emésztő még ideiglenesen sem használható, a csatorna kiépítése szükséges. 

A közművek tekintetében azért akadtak váratlan meglepetések is. 

A telek és a ház elektromos rendszere gyakorlatilag semmire nem volt alkalmas és a mai elvárásoktól nagyon távol állt. Maradt a teljesen új elektromos bekötés létesítése. 

A ház vízellátása is „érdekesen” volt biztosítva. A szomszédos telken egy vízóra aknában három telek vízórája volt elhelyezve és egy a telkeken átmenő vízcsövön keresztül ment a házba. A vízórás aknából kellett kiváltani a vízórát és új, már a saját telken lévő újonnan megépített vízóra aknába áttelepíteni. 

Jelenleg a villany-, víz- és a csatornamunkálatok lettek befejezve. A telek rendezésén túl a mintegy 100 méter bejáró murvás út is elkészült. Minden adott, hogy a jelenlegi ház helyén egy új, minden igényt kiszolgáló, impozáns épület munkái megindulhassanak.


Kapcsolódó szolgáltatások

Logisztika, építőanyag-szállítás, nehézgép-szállítás

Bővebb információ
Dolgozzunk együtt egy
közös projekten!