2021

Balatonkenesei beruházás

Teljes körű generálkivitelezés

Balatonkenesei beruházás

Adott volt egy impozáns környezetű, Balatonra néző 1600 m2 területű, rendezetlen, üres telek. A telken eredetileg nem volt villanyáram, illetve a víz- és csatornarendszer is elavult volt. A víz egy 25 mm-es vezetéken jött be a telekre, míg a csatorna nyomószivattyús rendszerrel működött.

A beruházás a közművek kiépítésével kezdődött. A megfelelő kapacitású villanyáram-ellátás bevezetése megtörtént. Kombinált villanyszekrény került a telekre, amibe a GEO villanyóra is elhelyezhető lesz majd. A műanyag vízóra aknában elhelyezett 25 mm-es vízfogadó helyett vasbeton vízóra akna és 40 mm-es bejövő vezeték került kiépítésre. A nyomószivattyús csatornarendszer helyett a szükséges kapacitásokat kiszolgáló gravitációs csatorna lett kialakítva.

Ezt követően a telek rendezése és az alap kiásása mintegy 2000 m3 föld megmozgatásával megtörtént, majd a terület körbekerítésre került.

A telken egy kb. 1000 m2-es épület fog felépülni igényes és átgondolt tervek alapján. Az épületet a funkcionalitás mellett a színvonalas megoldások jellemzik. A gépészet korszerűségét jellemzi a levegő hőszivattyús megoldás. A hűtés- és fűtésrendszerek a padlófűtés, levegős hűtés-fűtés és a plafon hűtés technológiákat is felvonultatják. A különböző célú helyiségekbe a rendeltetést legjobban szolgáló megoldások lettek kiválasztva.

A létesítményben helyet kap belső és külső medence, tornaterem és nagy közösségi tér is. Minden a magas színvonalat és a kiváló funkcionalitást reprezentálja.

A háttérben is a kiváló megoldások dominálnak. Ha csak a melegvíz-ellátásra gondolunk, egy ilyen létesítményben már olyan rendszer kell, ami a néhány fő ott tartózkodása esetén éppúgy gazdaságosan biztosítja a megfelelő melegvíz mennyiséget, mint akkor, amikor nagyobb létszámú csapatnak kell az igényeit kiszolgálni.

A beruházás folyamatban van, várható átadása 2023.


Kapcsolódó szolgáltatások

Gépi földmunka, mélyépítés

Bővebb információ

Logisztika, építőanyag-szállítás, nehézgép-szállítás

Bővebb információ
Dolgozzunk együtt egy
közös projekten!